Wegens grote belangstelling is er een NIEUWE DATUM!

AANMELDEN? KIJK ONDERAAN DE PAGINA!

 

Tijdens de coronaperiode kwam er tijd vrij die ik kon gebruiken om mijn wetenschappelijke nieuwsgierigheid te voeden. Welke ontwikkelingen zijn er de afgelopen jaren geweest binnen de (cognitieve) psychologie en pedagogiek? Zijn mijn methodes en technieken nog actueel? Kan ik nieuwe dingen leren die ik kan toepassen binnen mijn bedrijf?

Genoeg onderzoeken laten zien dat de kloof tussen de wetenschap en de praktijk, helaas, erg groot is. Dus kreeg ik een nieuwe missie: een training in elkaar zetten die leerlingen kennis laat maken met de ‘waarom’-vraag achter de juiste leerstrategieën. Ik denk dat basiskennis over leren essentieel is voor elke leerling!

 

Tijdens de training ga ik vragen beantwoorden als: Hoe werken je hersenen als je iets leert? Hoe werkt je geheugen? Welke leerstrategieën werken niet? Welke leerstrategieën werken juist wel? Waarom is een leerstijl niet hetzelfde als een leerstrategie?

 

De inhoud van de training wordt op een impliciete én expliciete manier overgebracht op een voor de leerlingen begrijpelijke manier.

Ik ben ervan overtuigd dat deze basis voor iedereen de opstap kan zijn naar een leven lang beter leren. Deze training is daarom voor leerlingen vanaf groep 8 t/m eindexamenjaar -- vmbo/havo/vwo! Leren doen we elke dag en de rest van ons leven, dus het is geweldig om te weten hoe het werkt!

 

Uitverkocht

VOL! Training Leerstrategieën 23 januari 2021

€ 125,00
Uitverkocht
Uitverkocht

VOL! Training Leerstrategieën 23 januari 2021

€ 125,00
  • Wat gebeurt er in je hersenen als je leert?
  • Hoe werkt het geheugen?
  • Wat hebben aandacht, waarneming en slaap te maken met leren?
  • Welke leerstrategieën werken niet en welke werken juist wel?

Deze en meer vragen worden beantwoord tijdens deze training. Een essentiële training voor iedereen die meer grip wilt krijgen op zijn leren! We leren ons hele leven; laten we het goed doen!