• Breinbewust Leren
  • Trainingen Onderwijsprofessionals
  • Individuele Begeleiding

Trainingen

Door middel van trainingen en workshops voor onderwijsprofessionals probeer ik met YM-Teaching de afstand tussen de wetenschap en de praktijk te verkleinen. Uit onderzoeken in de cognitieve psychologie en de neuropsychologie weten we ontzettend veel over hoe het brein leert, welke leerstrategieën wel of niet werken en hoe we het brein optimaal kunnen benutten tijdens het leren. Toch komt deze informatie maar mondjesmaat terecht op de plekken waar dit nodig is: in het onderwijs, bij onderwijsprofessionals, op scholen en bij leerlingen en ouders.

 

Mijn missie: de afstand tussen de wetenschap en de praktijk verkleinen en zoveel mogelijk leerlingen op een goede en efficiënte manier laten leren! Hierin zijn docenten en andere onderwijsprofessionals een onmisbare schakel.

 

Met behulp van workshops en trainingen breng ik de wetenschap op een begrijpelijke en leerzame manier naar jou toe! De workshops zijn maatwerk en daardoor aan te passen op alle onderwijsniveau's. Ben jij een onderwijsprofessional of werk jij op een andere manier in het onderwijs en ben je benieuwd naar wat ik voor jou/jullie kan betekenen? Vraag dan via het contactformulier of per mail (info@ymteaching.nl) een vrijblijvend gesprek aan! Spreek ik je snel?